"UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ (Frank Richards) ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

Caută

CampaniiASOCIAȚIA  
,,ALIANȚA ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI”                

B-dul Ecaterina Teodoroiu Nr.1 Et.3 Ap.15                www.aliantaromanilordepretutindeni.ro
TÂRGU JIU, Jud. GORJ                                             aliantaromanilordepretutindeni@yahoo.com
RO49BRDE200SV41199482000 ;  C.I.F.: 30142775                                                         
Tel: 0786.236.301

I.DE CE ACEST PROIECT:
     În cadrul acestui proiect ne-am propus să oferim sprijin celor care într-un moment al vieţii lor au nevoie de el, indiferent de natura acestui ajutor. Astfel având în vedere legislația în vigoare;OG 26/2000 Art.46 lit.e ,,veniturile asociaților provin din DONAȚII ȘI SPONSORIZĂRI LEGALE ”.
Beneficiarii acestui proiect sunt persoane, în principal bătrâni, familii cu mulți copii, cazuri medicale grave în special cu boli terminale sau persoane cu dizabilităţi fizice, psihice sau motorii.
Asociația Alianța Românilo de Pretutindeni își propune ca în cadrul acestui proiect OAMENI PENTRU OAMENI să ajute un număr cât mai mare de persoane aflate în situație de risc social, precum cazurile mai sus menționate. Prin implementarea și derularea acestui proiect sperăm ca fapta noastră să fie luată drept exemplu şi de alte persoane cu posibilităţi financiare, sau pur şi simplu persoane care doresc să ajute. E nevoie doar de puţină iniţiativă şi bunăvoinţă pentru a ajuta persoanele aflate în nevoie.
II.CUM PUTEŢI AJUTA:
Nevoia primară pentru buna derulare a acestui proiect o constituie donațiile în bani pe bază de chitanță fiscal sau în contul asociației………………………………
III.UNDE VA MERGE AJUTORUL DUMNEAVOASTRĂ
-Cazuri medicale grave;
-Copii abandonați;
-Tineri și copii cu boli terminale;
-Familii aflate în dificultate;
-Bătrâni fără ajutor;


     Dacă credeţi că ne puteţi ajuta în acest sens, vă invităm să ne contactaţi la adresa mai sus menționată, deoarece, suntem deschişi oricărei forme de ajutor (colaborare) sau sugestie pe care o consideraţi utilă în derularea acestui proiect.
     Sperăm că am reuşit să vă convingem de importanţa iniţiativei noastre.

Președinte
Ion Cilica-Deaconu


ULTIMILE ŞTIRI