"UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ (Frank Richards) ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

Caută

CĂTRE MAJESTATEA VOASTRĂ REGE AL ROMÂNIEI!

Majestatea Voastră, Cu prilejul aniversării zilei de naştere, Alianţa Românilor de Pretutindeni, , vă transmite un respect patriotic şi vă adresează urarea ca anii ce vor veni să vă aducă sănătate şi bucuria de a primi întreaga consideraţie a poporului roman.Istoria şi modernizarea  ţării noastre, construcţia , împlinirea destinului nostru european se leagă direct de acţiunile Majestăţii Voastre ca Rege şi promotor al intereselor României. La momentul aniversării celor 92 de ani, avem onoarea de a vă transmite recunoştinţa noastră pentru tot ceea ce aţi făcut pentru acest popor de-a lungul istoriei acestei ţări.
Vţei rămâne un model de demnitate, onoare şi spirit de sacrificiu pentru ţara   pe care aţi iubito şi  cetăţenii săi. Fie că v-aţi aflat în ţară sau constrângerile politice v-au determinat să luaţi calea exilului, ştim că aţi fost întotdeauna alături de noi, de români. Astăzi, la venerabila vârstă de 92 de ani vă găsim tot în slujba ţării şi nu există alt mod mai potrivit de a ne exprima recunoştinţa decât respectul nostru etern, ca naţiune. Acum, românii au un nou prilej să vă fie aproape, de aceea salutăm cu bucurie iniţiativa anunţată de Casa Regală de a vă sărbători public ziua de naştere şi cea onomastică. Pentru tot ceea ce reprezentaţi, pentru istoria României, dar şi pentru viitorul acestei ţări, folosim acest prilej pentru a vă asigura de întreaga noastră preţuire şi de respectul nostru al românilor de pretutindeni.     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ULTIMILE ŞTIRI